Articles

Manage PermissionsManage Permissions
|
Version HistoryVersion History

Nova izvršna direktorja DUTB sta Jože Jaklin in Andrej Prebil

Ljubljana, 24. oktober 2017 -  Neizvršni direktorji DUTB so na današnji seji upravnega odbora med prijavami, prispelimi na mednarodni kadrovski razpis, izbrali izvršna direktorja DUTB v novem mandatu. To sta Jože Jaklin in Andrej Prebil, ki se bosta skupaj z dr. Imretom Baloghom soočila z novimi izzivi DUTB v naslednjih letih.

Dr. Miha Juhart, predsednik upravnega odbora DUTB, je po seji upravnega odbora povedal: »Neizvršni direktorji smo imeli zelo zahtevno delo, saj se je na razpis prijavilo veliko kakovostnih kandidatov. Upoštevajoč zakonodajo, razpisne pogoje, strategijo DUTB in predstavljeno vizijo za nadaljnji razvoj verjamem, da smo izbrali primerna kandidata. DUTB prihaja do točk preloma in jo v naslednjih letih čakajo novi izzivi. Odpiramo novo poglavje. Ob tej priložnosti bi se rad iskreno zahvalil obema dosedanjima izvršnima direktorjema Janezu Škrubeju in Alešu Koršiču, ki sta odlično opravila dela. Oba sta bila z DUTB praktično od začetka in sta zaslužna, da DUTB danes uspešno deluje.«

Mednarodni razpis za delovni mesti izvršnih direktorjev je bil odprt med 10. julijem in 25. avgustom letos. Na razpis se je prijavilo 30 kandidatov. Izbrana izvršna direktorja bosta svoji funkciji nastopila predvidoma ob izteku sedanjega mandata, ob upoštevanju odpovednih rokov in morebitnih drugih obveznosti.

Attachments