Articles

Manage PermissionsManage Permissions
|
Version HistoryVersion History

Preostala stanovanja v Koprskih vratih v septembru naprodaj preko e-dražb

​Družba za upravljanje terjatev bank po uspešni prvi fazi prodaje stanovanj v Koprskih vratih (z zbiranjem zavezujočih ponudb v aprilu in maju letos) v septembru nadaljuje s prodajo približno 80 stanovanjskih enot s pripadajočimi parkirnimi mesti v podzemnih garažah in shrambami. Ogledi stanovanj so ponovno mogoči od 2. septembra 2019 dalje, nakup stanovanj pa bo možen preko elektronskih dražb, ki se bodo pričele 30. septembra 2019.

V prvi fazi prodaje v aprilu in maju letos je bilo na voljo za nakup 162 stanovanj s pripadajočimi parkirnimi mesti in shrambami v podzemnih garažah. Ponudba stanovanjskih enot v Koprskih vratih je k ogledu pritegnila več kot 2.000 interesentov, 203 ponudniki pa so za najbolj zaželene stanovanjske enote oddali tudi zavezujoče ponudbe potrjene s plačano varščino. Tako so za 82 stanovanj z najboljšimi ponudniki trenutno v podpisu pogodbe o prodaji stanovanjskih enot.

Ogledi preostalih 80 neprodanih stanovanjskih enot so sedaj ponovno omogočeni, in sicer od 2. septembra 2019 dalje. V tem času se lahko zainteresirani kupci dogovorijo za voden ogled. Nakup stanovanj bo možen preko elektronskih dražb, ki bodo potekale od 30. septembra dalje, za vsako stanovanje posebej. S plačilom varščine v višini 5.000 evrov bo omogočena udeležba na vseh elektronskih dražbah do izvedbe nakupa izbranega stanovanja. Dražiteljem, ki ne bodo uspeli izvesti nakupa na dražbah, bo varščina povrnjena. Natančen opis poteka e-dražb bo v kratkem podrobno predstavljen na spletni strani www.koprskavrata.eu kjer so sicer že vidne izklicne cene stanovanjskih enot za drugo fazo prodaje.

Ogledi poslovnih prostorov so še naprej možni po predhodnem naročilu. Prodaja poteka z zbiranjem nezavezujočih ponudb, v kratkem pa bodo za najbolj zaželene enote objavljeni tudi razpisi za zbiranje zavezujočih ponudb. Postopek prodaje stanovanj in poslovnih enot vodi družba RE/MAX.

Koprska vrata se nahajajo v neposredni bližini koprske obale, mestnega centra in avtocestne povezave. V bližini se nahajajo otroški vrtec, šola, banke in trgovine. Moderna arhitekturna zasnova kompleksa ponuja stanovanja za bivanjske in počitniške namene. 164 privlačnih, moderno zasnovanih stanovanj zagotavlja udobno in prijetno bivanje za vse generacije. Raznolike tlorisne rešitve stanovanjskih enot v šestih etažah obsegajo površino od 38 do 154 kvadratnih metrov. Vse enote so ogrevane in hlajene s centralnim sistemom, ki določa osnovni režim (hlajenje ali ogrevanje). Stanovanjske enote v višjih nadstropjih ponujajo večje terase z izjemnim razgledom na mesto. Stanovanja so osvežena in vseljiva takoj po nakupu. V pritličju se nahaja tudi več kot 2.000 m2 poslovnih prostorov, različnih dejavnosti. Poslovni prostori so nedokončani, tako da jih bo moral kupec pred uporabo dokončati in pridobiti uporabno dovoljenje. Objekt spada v energetski razred B1 (15-25 kWh/m²a).

Več informacij o stanovanjskih enotah in poslovnih prostorih, uporabljenih materialih in opremi, prodaji, sklenitvi pogodbe o nakupu, primopredaji ter jamstvu je na voljo na spletni strani www.koprskavrata.eu. Prijave za ogled stanovanj in poslovnih prostorov so mogoče preko telefonske številke 080 73 15, preko elektronske pošte info@koprskavrata.eu, oziroma neposredno preko koledarja na spletni strani www.koprskavrata.eu.

Attachments