16.Jan.2017

Najava prodaje 51 stanovanj v drugi lameli v Celovških dvorih

​Ljubljana, 16. januar 2017 – Z jutrišnjim dnem Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) začenja s prodajo druge lamele stanovanj v soseski Celovški dvori v Ljubljani. Prodaja 51 stanovanj bo potekala po prodajnem pristopu Dnevi odprtih vrat – 30 dni z zbiranjem zavezujočih ponudb. Prodajne cene, ki so bile oblikovane na podlagi informacij s trga in izkušenj iz prvega kroga, bodo na spletni strani www.celovskidvori.eu objavljene z dnem začetka prodaje stanovanj, tj. 17. januarja 2017.
Nov sklop 51 stanovanj v drugi lameli, ki jih je DUTB pospešeno čistila, osveževala in po potrebi v manjši meri prenovila, bo kupcem na voljo z jutrišnjim dnem. Med njimi je 5 garsonjer, 21 dvosobnih, 17 trisobnih in 8 štirisobnih stanovanj.
Prodajni proces in dnevi odprtih vrat za ta sklop bodo potekali med 17. januarjem in 16. februarjem 2017. Stanovanja si bo v tem terminu možno ogledati vsak dan med 9. in 17. uro, po dogovoru tudi izven omenjenega časovnega okvirja. Zaradi pričakovanega velikega števila ogledov je tudi tokrat priporočljivo, da si zainteresirani kupci rezervirajo termin ogleda. Parkiranje v garažah je v terminih ogleda za zainteresirane kupce zagotovljeno. Kupci bodo lahko oddali zavezujoče ponudbe najmanj v višini izhodiščnih prodajnih cen na posebnem obrazcu. Odpiranje ponudb bo komisijsko ob prisotnosti notarja. V primeru, da bosta dva kupca ponudila popolnoma enako ceno, bo izbrana tista ponudba, ki bo oddana prva.
DUTB bo v skladu z zakonodajo jamčila za skrite napake. Postopek prodaje druge lamele Celovških dvorov bo vodila agencija STOJA Trade d.o.o., ki je bila izbrana z javnim naročilom.
Dodatne informacije:Pogoji in navodila za oddajo zavezujočih ponudb bodo objavljeni na spletni straniwww.celovskidvori.eu v rubriki Prodaja najkasneje dan pred začetkom ogledov.Potencialni kupci bodo vsa navodila prejeli tudi ob ogledu želenih stanovanj. Priporočamo predhodno najavo in rezervacijo termina ogleda na telefonski številki: 01/2800-863 ali na elektronski naslov:info@celovskidvori.eu.

Sporočila za javnost

Preberi več
05.Sep.2022

Zemljišče na Linhartovi je namenjeno prodaji ali razvoju

Ljubljana, 5. september 2022 – Nepremičnina Stolpniška na Linhartovi ulici v Ljubljani v lasti DUTB, ki so jo v preteklo soboto nepooblaščeno in protipravno zasedli...

Read more
05.Jul.2022

Prekinitev prodajnega postopka paketa delnic družbe Cinkarna Celje d. d.

Ljubljana, 5. julij 2022 – Upravni odbor DUTB je na včerajšnji seji odločil, da se glede na tveganja in negotovost o poslovno-ekonomski ustreznosti prodaje obstoječega paketa...

Read more
27.Jun.2022

Spremembe v izvršnem vodstvu DUTB

Ljubljana, 27. junij 2022 – Neizvršni direktorji DUTB so na današnji seji z mesta izvršnih direktorjev DUTB odpoklicali mag. Andreja Lazarja in mag. Kristino Šteblaj...

Read more