07.Feb.2017

Najava prodaje preostalih 166 stanovanj v soseski Nokturno

​Ljubljana, 7. februar 2017 –  S soboto, 11. februarjem, Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) začenja s prodajo preostalih 166 stanovanj v soseski Nokturno. Seznam stanovanj s pripadajočimi cenami je objavljen na spletni strani www.nokturno.eu, kjer lahko potencialni kupci prelistajo tudi predstavitveno brošuro soseske Nokturno  http://nepremicnine.dutb.eu/nm/Brosura_Nokturno/14/. Cene stanovanj so določene vnaprej in niso predmet pogajanj.  
166 stanovanj s pripadajočimi parkirnimi mesti in shrambami bo naprodaj na klasičen način – kupec, ki prvi ponudi zahtevano ceno, postane lastnik stanovanja. Predmet prodaje v drugi fazi bodo tudi dodatne shrambe in večnamenski prostori, ki se večinoma nahajajo v garažnih etažah.
Cene stanovanj so določene vnaprej in niso predmet pogajanj. DUTB jih je oblikovala na podlagi doseženih cen prve prodajne faze, ki so bile v povprečju višje od izklicnih, ter jih še dodatno prilagodila glede na atribute in kakovost pozicije posameznega stanovanja v naselju. Prodajne cene so zasnovane skladno z dejanskimi trendi povpraševanja po stanovanjih v soseski Nokturno in bodo tudi v nadaljevanju oblikovane upoštevajoč preference kupcev ter rast cen na obalnem nepremičninskem trgu.
DUTB pričakuje povečan interes za stanovanja v prihajajočih spomladanskih in poletnih mesecih, ki so najbolj primerni za prodajo stanovanj na Obali. Stanovanja v soseski Nokturno so višjega kakovostnega razreda s povprečno nadproporcionalno velikimi stanovanjskimi ter terasnimi površinami, višjimi stropi in opremo višjega cenovnega razreda. Soseska omogoča visoko kakovost bivanja za različne segmente kupcev stanovanj.
Dodatne informacije:Cene stanovanj so objavljene na spletni straniwww.nokturno.eu v rubriki Stanovanja.Za ogled stanovanj kupce naprošamo za predhodno najavo in rezervacijo termina ogleda na brezplačni telefonski številki 080 81 18 ali na elektronskem naslovuinfo@nokturno.si.Cene stanovanj so določene vnaprej in niso predmet pogajanj.   Na spletni straniwww.nokturno.eu bo pred začetkom prodaje nameščena aplikacija za GPS navigacijo, ki bo vodila do naselja Nokturno.DUTB bo v skladu z zakonodajo jamčila za skrite napake. Postopek prodaje bo vodila agencija ABC nepremičnine, d.o.o., ki je bila izbrana z javnim naročilom.

Sporočila za javnost

Preberi več
05.Sep.2022

Zemljišče na Linhartovi je namenjeno prodaji ali razvoju

Ljubljana, 5. september 2022 – Nepremičnina Stolpniška na Linhartovi ulici v Ljubljani v lasti DUTB, ki so jo v preteklo soboto nepooblaščeno in protipravno zasedli...

Read more
05.Jul.2022

Prekinitev prodajnega postopka paketa delnic družbe Cinkarna Celje d. d.

Ljubljana, 5. julij 2022 – Upravni odbor DUTB je na včerajšnji seji odločil, da se glede na tveganja in negotovost o poslovno-ekonomski ustreznosti prodaje obstoječega paketa...

Read more
27.Jun.2022

Spremembe v izvršnem vodstvu DUTB

Ljubljana, 27. junij 2022 – Neizvršni direktorji DUTB so na današnji seji z mesta izvršnih direktorjev DUTB odpoklicali mag. Andreja Lazarja in mag. Kristino Šteblaj...

Read more