21.Sep.2016

Soseska Nokturno vabi na ogled prve kupce

​S prvim oktobrom bo Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) uradno začela s prodajo stanovanj v objektih A, B in C v naselju Nokturno na brežini Markovec nad Koprom. Investicijsko-vzdrževalna dela na objektih A, B in C so uspešno zaključena. Prodaja prvih 97 stanovanj bo v začetni fazi potekala po prodajnem pristopu Dnevi odprtih vrat – 45 dni in z zbiranjem zavezujočih ponudb. Prodajne cene, oblikovane na osnovi tržnih razmer in primerljive s cenami podobnih stanovanj v regiji, bodo objavljene tik pred začetkom prodaje na www.nokturno.eu. Glede na dosedanji obisk spletne strani, ki je po novem na voljo tudi v štirih tujih jezikovnih različicah, je pričakovati, da bo zanimanje za nakup stanovanj višjega srednjega razreda veliko.

Objekt Nokturno je umeščen v slikovito umirjeno okolje Markovca nad Koprom. Večina stanovanj nudi razgled na morje, zgornja terasna stanovanja imajo predpripravo za zunanje masažne bazene, vsa pa pripadajoče shrambe in parkirna mesta v garažnih prostorih. Objekt je bil pred prodajo osvežen, prenovljena je bila fasada in skupni prostori. Med 97 stanovanji, ki so na voljo za prodajo, je 8 enosobnih, 54 dvosobnih (13 z možnostjo preureditve v trosobna, 26 pa s kabinetom), 35 pa trosobnih (12 s kabinetom).
Prodaja stanovanj po pristopu Dnevi odprtih vrat – 45 dni  z zbiranjem zavezujočih ponudb bo potekala med 1. oktobrom in 15. novembrom 2016. Stanovanja si bo v tem terminu možno ogledati vsak dan, tudi ob nedeljah, med 9. in 18. uro, parkiranje v garažah je v terminih ogleda zagotovljeno. Kupci bodo lahko oddali zavezujoče ponudbe najmanj v višini izhodiščnih prodajnih cen na posebnem obrazcu. Odpiranje ponudb bo komisijsko ob prisotnosti notarja. V primeru, da bosta dva kupca ponudila popolnoma enako ceno, bo izbrana tista ponudba, ki bo oddana prva. DUTB bo v skladu z zakonodajo jamčila za skrite napake. Postopek prodaje bo vodila agencija ABC nepremičnine, d.o.o., ki je bila izbrana z javnim naročilom.
Na podlagi dosedanjega zanimanja je DUTB v tem tednu objavila spletno stran še v angleškem, italijanskem, nemškem in ruskem. Zaradi velikega zanimanja  priporočamo predhodno najavo ogleda.
***
Dodatne informacije:Pogoji in navodila za oddajo zavezujočih ponudb bodo objavljeni na spletni straniwww.nokturno.eu v rubriki Prodaja najkasneje dan ped začetkom ogledov. Potencialni kupci bodo skupaj z obrazcem Zavezujoča ponudba za nakup vsa navodila prejeli tudi ob ogledu želenih stanovanj. Zaradi velikega zanimanja  priporočamo predhodno najavo in rezervacijo termina ogleda na brezplačni telefonski številki: 080 81 18 ali na elektronski naslov:info@nokturno.si.Na spletni straniwww.nokturno.eu bo pred začetkom prodaje nameščena aplikacija za GPS navigacijo, ki bo vodila do naselja Nokturno.V naselju bodo usmerjevalne table in osebe usmerjale zainteresirane obiskovalce do parkirišč in sprejemne pisarne.

Sporočila za javnost

Preberi več
05.Sep.2022

Zemljišče na Linhartovi je namenjeno prodaji ali razvoju

Ljubljana, 5. september 2022 – Nepremičnina Stolpniška na Linhartovi ulici v Ljubljani v lasti DUTB, ki so jo v preteklo soboto nepooblaščeno in protipravno zasedli...

Read more
05.Jul.2022

Prekinitev prodajnega postopka paketa delnic družbe Cinkarna Celje d. d.

Ljubljana, 5. julij 2022 – Upravni odbor DUTB je na včerajšnji seji odločil, da se glede na tveganja in negotovost o poslovno-ekonomski ustreznosti prodaje obstoječega paketa...

Read more
27.Jun.2022

Spremembe v izvršnem vodstvu DUTB

Ljubljana, 27. junij 2022 – Neizvršni direktorji DUTB so na današnji seji z mesta izvršnih direktorjev DUTB odpoklicali mag. Andreja Lazarja in mag. Kristino Šteblaj...

Read more