01.Dec.2017

V Celovških dvorih naprodaj proste shrambe in tehnični depoji ter parkirna mesta

​Ljubljana, 1. december 2017 –  Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) bo prek e-dražbe ponudila 21 shramb ter tehničnih depojev in 45 parkirnih mest v soseski Celovški dvori. E-dražbe bodo potekale od 13. do 15. decembra za vsako posamezno enoto ločeno, natančen terminski načrt dražb za posamezne enote je na voljo na strani http://www.celovskidvori.eu/.
Kupcem bo na voljo 21 shramb v velikosti od 5 m² do 84 m², cene kvadratnega metra shramb bodo od 700 do 900 EUR/m² (brez DDV), ter 45 parkirnih mest v velikosti od 8,4 m² do 30 m² z izklicnimi cenami od 7.000 do 9.000 EUR na parkirno mesto (brez DDV).
Po uspešni prodaji stanovanj ter poslovnih prostorov v soseski Celovški dvori DUTB kupcem prek e-dražbe ponudila proste shrambe in parkirna mesta, ki bodo zagotovo požela zanimanje med stanovalci soseske ter kupci ali najemniki poslovnih prostorov. Nekaj zanimanja za proste kapacitete DUTB pričakuje tudi od okoliških stanovalcev, ki jim sprehod do Celovških dvorov ne predstavlja prevelikega bremena.
E-dražba za posamezno nepremičnino bo potekala do 20 minut, vse informacije, postopki o dražbah ter natančen terminski plan po dnevnih in urah so zainteresiranim kupcem na voljo na spletnih stranehhttp://www.celovskidvori.eu/ inhttps://dutb.edrazbe.si/. Kupci bodo do sistema za dražbe lahko dostopali tudi prek mobilnih aplikacij za operacijski sistem Android in iOS.
Dražbe za posamezne enote bodo potekale po vnaprej znanem terminskem načrtu, kupci bodo lahko dražili za več enot, za draženje vsake posamezne enote bodo morali vplačati varščino v višini 100 EUR ter se s svojimi podatki prijaviti v sistem e-dražb.
Ogledi prostih enot bodo organizirani v tednu od 4. do 8. decembra med 9. in 17. uro, izvajala pa jih bo agencija Stoja po vnaprejšnjem dogovoru.

Sporočila za javnost

Preberi več
05.Jul.2022

Prekinitev prodajnega postopka paketa delnic družbe Cinkarna Celje d. d.

Ljubljana, 5. julij 2022 – Upravni odbor DUTB je na včerajšnji seji odločil, da se glede na tveganja in negotovost o poslovno-ekonomski ustreznosti prodaje obstoječega paketa...

Read more
27.Jun.2022

Spremembe v izvršnem vodstvu DUTB

Ljubljana, 27. junij 2022 – Neizvršni direktorji DUTB so na današnji seji z mesta izvršnih direktorjev DUTB odpoklicali mag. Andreja Lazarja in mag. Kristino Šteblaj...

Read more
21.Jun.2022

Prodajni postopek MLM je bil izveden pregledno, strokovno in v skladu s poslovnimi standardi

Ljubljana, 21. junij 2022 – Prodajni postopek družbe MLM, ki ga je DUTB začela septembra 2021, se je zaključil brez izbire ponudnika. DUTB je prodajni...

Read more